2014. december 23., kedd

So Fever

Kísértés és csábítás... Meddig mehet el a vágyak játéka?

Engedje szabadjára fantáziáját az illattal, melyet E. L. James erotikus, mulattató, ugyanakkor mélyen megindító könyve, a Szürke ötven árnyalata, ihletett.


So Fever – a meztelen igazság

So Fever Her Eau de Parfum 
Orientális-vaníliás-fás illatcsalád

Az illat a fűszeres szegfűbors és a szénsavas bergamott aromájával, illetve a gyümölcsös fekete ribizlivel indul, hogy kifejezze az intenzív, szenvedélyes csábítást.
A lüktető szívjegyet a tüzes gyömbérvirág illata növeli, majd a zamatos ringló és a varázslatos csattanó maszlag együtt egy erős, izgalmas kombinációba simulnak.
Megnyugvást hoz az édes szantálfa elegye a medvecukorral, melyet remekül egészítenek ki az érzéki, keleties és vaníliás akkordok.
Kulcsösszetevő: a forró, csípős gyömbérvirág, mely mámorító afrodiziákum, illata az abszolút nőiességet idézi.

So Fever Him Eau de Toilette 
Orientális-fás illatcsalád
Az illat a fűszeres szegfűbors és a Piri Piri paprika aromájával indul, mely lágyan keveredik a tengeri jegyekkel és a lédús naranccsal együtt megtestesíti az intenzív, perzselő csábítást.
A szívjegyben a narancsvirág, az édes geránium és a bourbon vanília, illetve a balzsamos tömjén révén éri el az illat a csúcspontját.
Az alapjegy mágikusságát a pacsuli földes aromája, az intenzív vanília és az izgalmas gyömbér adja. Kulcsösszetevő: a forró, csípős gyömbér, mely igazán férfiassá és ellenállhatatlanná teszi viselőjét.




Üveg
Lenyűgöző, aszimmetrikus üvegek, melyek a rejtett vágyakat tökéletesen szimbolizálják.
A női és férfi illat palackok Mindkettő egy keresztirányú sorban. Összeköti őket visszavonhatatlanul, miközben felfedi a bonyolult szerepjáték, hogy összehozza őket.

Parfümőr
Christiane Plos áll a férfi parfüm mögött. Kiváló érzékkel, ösztönösen alkotta meg a két hipnotikus illatot. Alkotásaira jellemző a természetesség, ugyanakkor az elegancia és művésziség. Imádja az egyszerűséget és a kifinomultságot.
Vincent Schaller alkotta a női So Fever illatot. Munkásságát erősen befolyásolják a színek és a vibrálás. Inspirációt utazásai során merít.

A tökéletes ajándék Valentin napra
Valentin-nap a legszenvedélyesebb nap az évben. Feszültség, hódítás és a rejtett vágyak a levegőben... A So Fever ideális ajándék, Ön és partnere számára. Mindkét illatnak a speciális ereje a közös összetevő, a gyömbér, a csábító hatásnak nem lehet ellenállni.

So Fever Her Eau de Parfum (31099)
So Fever Him Eau de Toilette (31074)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése