2015. január 20., kedd

My Naked Truth EdTMy Naked Truth – Érezd gyönyörűnek magad!

Legyen ez a finom, nőies illat, amely segít megtalálni belső harmóniádat

Titokzatos önbizalom, végtelen nyugalmat és harmóniát árasztó kisugárzás hogyan írhatnánk le a természetes, időtlen nőiességet? A My Naked Truth felfedi az egyszerű, természetes szépség titkát.
A My Naked Truth EdT a belső kiegyensúlyozottság esszenciája, mely lágy, könnyed harmóniafelhőbe burkol és lehetővé teszi a természetes szépséged és kisugárzásod megnyilvánulását.

A My Naked Truth – közelebbről
A púderes virágok, a zamatos gyümölcsök és az érzéki fás aromák kombinációja, mint egy selymes fátyol lengi körbe használóját, és fokozza a természetes nőiesség és a harmónia megnyilvánulását…
Egyszerű és mégis tökéletesen felépített kompozíció, ez az érzéki illat mintegy második bőrt hoz létre a két kiváló parfümőrnek, Amandine Clerc-Marie és Christiane Ploss köszönhetően.

A gyengéd érintés – Gyapotvirág

A nőies illatot a finom, lágy és nyugalmat sugárzó gyapotvirág inspirálta. 
Körülbelül 2 hónappal az ültetés után jelennek meg az első bimbók a gyapotvirágon. A különleges virág változtatja a színét, az első időben krémszínű, majd sárga és legvégül gyönyörű púder rózsaszín. Végül a melegben megjelennek a gyapotszálak is.
Ezzel az elképzeléssel hozták létre a parfümőrök a különleges illatot, mely egyszerre lágy és tiszta, mint a fehér pamut.
Lágyság és ragyogás a fejjegyben a friss almavirággal, a pezsgő Calabriai bergamottal és az édes, zamatos licsivel.
A szívjegy modern akkordjai biztosítják az illat különlegességét: lédús sárgabarack, feltűnő japán illatcserje és érzéki rózsa
Gazdag, fás akkordok jelennek meg az alapjegyben: cédrusfa, szantálfa gyapotvirág.A tökéletes harmónia kifejezése 
Üveg
Egyszerű egyenes vonalak és nőies ívek harmonikus kombinációja, melyek együttesen teremtik meg a harmóniát.
A középső átlátszó rész felfedi a belső szépséget – nincs semmi rejtegetni való.
A külső perem pedig védelmet nyújt.
Kartondoboz
Finoman díszített, mint egy valódi műalkotás…
A legszebb Nőnapi ajándék
Mi lehet a legjobb módja annak, hogy megmutasd mennyire különleges nő vagy?!
…és mi lehet a tökéletes ajándék annak a csodálatos lénynek, aki egyszerre tud lenni feleség vagy barátnő, édesanya, testvér és a legjobb barát?
A My Naked Truth EdT az ideális ajándék, mely ontja a magából a szépséget és a harmóniát. Oszd meg ezt a csodálatos élményt Nőnapon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése